Fenerbahçe'de teknik direktör bilmecesinde mutlu son! İşte pazartesi günü Ali Koç'un açıklayacağı isim
DİĞER   
8.01.2022 11:45:35

Transfer konusunda suskunluğunu koruyan ve dışarıya en ufak bir bilgi vermeyen Başkan Ali Koç'un büyük bir sürpriz hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Sarı lacivertli camiada son dakikada ortaya atılan iddiaya göre Koç, Almanya Milli Takımı'ndan ayrılan Joachim Löw ile anlaştı. Transferi pazartesi günü Başkan Ali Koç'un açıklayacağı öğrenildi.Teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de sıra dışı bir sessizliğe bürünen başkan Ali Koç'un, dünya çapında ses getirecek bir transfere imza atmaya hazırlandığı ileri sürüldü.LÖW İKNA EDİLDİİddiaya göre sarı lacivertliler, uzun süredir yapılan görüşmelerin ardından Alman Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Joachim Löw'ü ikan etti ve taraflar el sıkıştı. Bu dev transferin pazartesi açıklanması bekleniyor.
 

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Portekiz'den!
DİĞER   
13.12.2021 11:04:32
Beşiktaşlılar, Portekiz Ligi'nde Estoril'i çalıştıran Bruno Pineiro ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ta uzun yıllar görev yapan yorumcu Sinan Engin de anlaşmayı doğruladı.Beşiktaş'ın yeni hocası Portekiz'den. Futbol A.Ş Direktörü Ceyhun Kazancı, Estoril'in hocası Bruno Pinheiro ile anlaşmaya vardı. Yönetim Kurulu'na bu işim sunuldu. Bugün yönetim kurulu toplantısında bu isim oylanacak.
Son Dakika: Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın görevinden istifa etti
DİĞER   
9.12.2021 12:36:32
Son dakika: Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'ndeki arka arkaya kötü sonuçlar Beşiktaş'ı sarstı. Teknik Direktörü Sergen Yalçın görevinden istifa etti, kararını yönetime iletti.Giresunspor'a 4-0 kaybedilen maç sonrası bırakma kararı alan ancak daha sonra göreve devam eden Sergen Yalçın, B. Dortmund maçının ardından kararını verdi.İSTİFASINI BAŞKAN'A SUNDUSaat 12'de Nevzat Demir Tesisleri'nde başlayacak antrenman öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen 49 yaşındaki teknik adam, görevini resmen bıraktı. Yalçın, istifasını Başkan Çebi'ye sundu.
BU HAFTA TAKIMIN BAŞINDA KARAVELİ OLACAKBeşiktaş'ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig'de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.6 MAÇTA 0 ÇEKTİPjanic, Batshuayi gibi transferlerle Şampiyonlar Ligi'ne gruptan çıkma hedefiyle katılan Siyah-Beyazlılar, kabus senaryosunu yaşadı. Kara Kartal, Devler Ligi'nde oynadığı 6 maçı da kaybetti.
Teknik direktör Erkan Zengin'in golleriyle galibiyet geldi
DİĞER   
21.10.2019 21:38:23
TFF 1'inci Lig'in 8'inci haftasında Fatih Karagümrük, evinde ağırladığı Ankara ekibi Osmanlıspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada Fatih Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri takımın hem teknik direktörlüğünü hem de kaptanlığını üstlenen Erkan Zengin kaydetti.
 
 
Erkan Zengin, maçın 43'üncü dakikasında kazanılan penaltıyı gole çevirirken, 77'nci dakikada takımının ikinci golünü kaydetti. Zengin, müsabakanın 81'inci dakikasında kendisini oyundan aldı.
 
Bu sonuçla ev sahibi ekip puanını 15'e yükseltirken, Osmanlıspor 7 puanda kaldı.
 
STAT: Vefa
 
HAKEMLER: Ramazan Keleş, Serdar Diyadin, Baran Eraslan
 
FATİH KARAGÜMRÜK: Saranov, Koray Altınay, Dobrovoljc, Abdülhamit Yıldız, Bülent Cevahir, Çağrı Ortakaya, Sabo, Zeki Yıldırım (Dk. 79 Barış Özbek), Erkan Zengin (Dk. 81 Mervan Çelik), Darri, Emeghara (Dk. 66 Turgut Doğan Şahin)
 
OSMANLISPOR: Ahmet Eyüp Türkaslan, Mehmet Yiğit, Oğuz Yıldırım, Atakan Rıdvan Çankaya, Ali Eren İyican, Barış Zeren (Dk. 87 Doğukan Efe), Blagojevic, Ayuk, Okan Deniz (Dk. 80 Yiğit Kotan), Mertan Caner Öztürk (Dk. 73 Todorovic), Erdem Çetinkaya
 
GOLLER: Dk. 43 (P) ve Dk. 77 Erkan Zengin (Fatih Karagümrük)
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Sayfalar
Anketler
bağdat caddesi psikolog